Худалдан авах, түрээслэх
Зарын эзэнтэй холбогдох
Зарын дэлгэрэнгүй хуудаснаас нийтлэгчтэй шууд зурвасаар холбогдож болно.
Дугаар харах, Messenger-ээр бичих
- Зарын хуудасны «Дугаар харах» товчийг дарна. Нэвтрэх шаардлагагүй.
- Дугаар гарч ирнэ. Дугаар дээр дарж шууд залгана. Залгахдаа «Urbana-д харсан гэдгээ хэлээрэй».
- Зарын нийтлэгчид Messenger холбоос байвал «Messenger» товч гарна. Түүгээр шууд бичиж болно.
Утсан дээр дэлгэцийн доод талд «Дугаар харах» болон «Холбогдох» товч байнга харагдана.
Хувийн хүний зар дээр нийтлэгчийн бүртгэлийн утас харагдана. Нийтлэгч дугаараа нуусан бол «Дугаар харах» товч гарахгүй; «Холбогдох» товчоор зурвас эсвэл залгах хүсэлт үлдээнэ. Агентлагийн зар дээр зарыг хариуцсан агентын утас, агент утасгүй бол агентлагийн утас харагдана; Messenger нь агентлагийнх байна.
Богино хугацаанд олон дугаар харвал «Түр хүлээгээд дахин оролдоно уу» гэж гарна. Хэсэг хүлээгээд дахин дарна уу.
Хэн ч харсан дугаарыг нэрээр нь бүртгэхгүй: нийтлэгчид зөвхөн дугаар хэдэн удаа харагдсан нь очно. Нэр, утасаа үлдээж залгах хүсэлт илгээвэл доорх хэсгийг үзнэ үү.
Зурвас илгээх
- Зарын хуудасны баруун талын «Холбогдох» товчийг дарна.
- Нээгдэх цонхонд зурвасаа бичээд «Илгээх» товчийг дарна.
- Нэвтэрсэн бол зурвас тань шууд илгээгдэнэ.
Нэвтэрч зурвас илгээхэд таны бүртгэлийн нэр, утасны дугаар, имэйл хаяг зарын нийтлэгчид (агентлагийн зар бол агентлагийн удирдлагад) харагдана.
Нэвтрэлгүйгээр залгах хүсэлт үлдээх
Нэвтрээгүй бол «Холбогдох» товч залгах хүсэлтийн маягт нээнэ:
- Нэр, утасны дугаараа (8 оронтой) оруулна. Зурвас бичих заавал биш.
- «Хүсэлт илгээх» товчийг дарна.
Таны нэр, утасны дугаар зарын нийтлэгчид очиж, тантай утсаар холбогдоно. Агентлагийн зар бол агентлагийн удирдлага мөн харна. Зурвасаар харилцахыг хүсвэл «Нэвтэрч зурвас бичих» холбоосоор нэвтэрнэ.
Харилцаагаа үргэлжлүүлэх
Илгээсэн зурвас шинэ яриа үүсгэж, самбарын «Ирсэн зурвас» хэсэгт хадгалагдана. Тэндээс яриагаа нээж үргэлжлүүлж бичих боломжтой.
Хариу ирэхэд
Нийтлэгч хариулахад мэдэгдэл очно. Шинэ хариу ирснээс хойш 10 минут өнгөрөхөд та уншаагүй байвал имэйлээр нэг удаа сануулна. Хариуг нээж уншсан бол дахин имэйл илгээгдэхгүй.